Meehelpen aan dit non-profit project

Help jij ons om de knuffel weer mogelijk te maken voor onze dierbaren?

Bijdragen aan onze crowdfundactie

Zie en hoor jij ook om je heen hoeveel mensen het op dit moment zonder enig fysiek contact moeten stellen? En hoe daaronder wordt geleden? Niet alleen in de ouderenzorg, maar bijvoorbeeld ook in de geestelijke gezondheidszorg. Dankzij het knuffelscherm kan er vanaf nu weer volop aangeraakt, vastgehouden en geknuffeld worden in Nederland. Het is onze missie om zoveel mogelijk instellingen deze kans te bieden. En daar kun jij ons bij helpen. Elk bedrag, groot of klein, is welkom!
FARO en STAS stellen 200 schermen ter beschikking op basis van de kostprijs van 449 euro per scherm. Je kunt een algemene schenking doen, maar je kunt ook een zorginstelling nomineren voor jouw bijdrage. Ga dan, nadat je hebt gedoneerd, naar het aanvraagformulier op deze pagina en vertel ons wie jij nomineert. Wil je absolute zekerheid over de bestemming van je geld? Dat kan als je het bedrag voor een volledig scherm doneert. Laat dan, nadat je 449 euro hebt gedoneerd, via het aanvraagformulier op deze pagina aan ons weten waar je scherm naartoe mag. Zorg er wel voor dat het management van de instelling in kwestie net zo enthousiast is over het knuffelscherm als jij. En laat ons weten wie onze contactpersoon zal zijn.

Een knuffelscherm laten plaatsen

Een scherm via crowdfunding
Werk je in de zorg en lijkt dit je mooi voor de bewoners in jouw instelling? Breng het dan vooral onder de aandacht bij het management. Als instelling kun je gebruik maken van onze crowdfundactie. In dat geval zijn er geen kosten.
Het leveren van de schermen gaat op volgorde van binnenkomst van de verzoeken. Hoe snel we je kunnen helpen hangt af van de snelheid waarmee het geld binnenkomt. Telkens wanneer de volgende 449 euro is bereikt, gaat er bij ons een scherm de deur uit.

Direct een bestelling plaatsen
Wil je dit niet afwachten? Dan kun je ook direct een bestelling plaatsen. Stuur een mailtje naar knuffelscherm@gmail.com of gebruik onderstaand aanvraagformulier. De levertijd van een scherm is opgelopen tot max 3 weken. We sturen je dan een link voor de betaling van EUR 449 + verzendkosten.


Kostprijs van het knuffelscherm


De knuffelschermen worden geproduceerd en geleverd tegen de kostprijs, er is dus geen winstoogmerk.
Mocht je als bedrijf de mogelijkheid hebben om één van de materialen te sponsoren, neem dan contact met ons op.

De kostprijs bestaat uit:
• Plexiglas plaat + plexiglas ringen €200
• PU- industriele handschoenen €60-
• Tyraps, tape, klittenband & folie €40,-
• Aluminium Lijst €20.-
• Compriband €10.-
• Assemblage €119,-


Aanvraagformulier knuffelscherm

Blijf op de hoogte per email

Laatste nieuws &updates